Intakeconsult

Intakeconsult

Dec 22, 20232Escape Agency

In de wereld van cosmetische chirurgie begint en eindigt de reis niet wanneer je de operatiekamer in gaat of verlaat. Een goede voor- én nazorg zijn essentieel voor een optimaal resultaat en een soepel herstel. Het belang van massage tot wondverzorging en emotionele ondersteuning, en de  Faja, wij beschikken over de kennis, ervaring en middelen om te stralen na jouw operatieve ingreep.

Hoe bereid je je optimaal voor op de operatie?

  • Welke voorbereidingen tref je thuis? Adviezen over voorbereidingen die je in huis treft
  • Wat is het belang van bindweefselmassage voorafgaand aan de operatie (o.a. minder blauwe plekken)?
  • Wat bespreek je vooraf met de arts? Jouw inbreng is belangrijk, denk aan de plek van de incisie.
  • Uitleg over de operatie
  • Alles over wondzorg en wondheling
  • Voedingsadvies ter bevordering van het herstel
  • Informatie speciaal samengestelde detox-thee
  • Suppletieadviezen: je kunt de juiste vitamines en mineralen tijdens de intake aanschaffen zodat je over de juiste nutriënten en bloedwaarden beschikt ter bevordering van het herstel, je energieniveau en reduceren van oedeem.
  • Kosten van het post surgery massage traject
  • Het belang van het dragen van een Faja. Je kunt jouw Faja direct aanschaffen in onze clinic.

Lees in ons blog Faja Love over de voordelen van het dragen van de juiste Faja

Wat kun je verwachten tijdens de opname en operatie? 

Wij vinden het heel belangrijk om jou voor te bereiden op het psychologische proces waar je zeer waarschijnlijk, net als vele andere vrouwen, doorheen zult gaan als je wakker wordt na de operatie. Het helpt enorm als je van tevoren niet wordt overvallen door de emoties die je doormaakt. Het is bijvoorbeeld heel normaal dat jouw lichaam na de operatie enorm trilt, of dat je zelfs angst ervaart om je te bewegen. We vertellen je wat je kunt verwachten zodat je een zachtere landing ervaart na de operatieve ingreep. Veel vrouwen plannen de operatie in het buitenland en verblijven daar alleen. Het draagt bij als je goed bent voorbereid. Lichamelijk herstel is één ding, maar vergeet je mentale welzijn niet. Emotionele steun is net zo belangrijk als de fysieke. We vertellen je er uit ervaring over tijdens het intakeconsult. <em>We care about you…</em>

Nazorg: post operatieve selfcare is essentieel

GOSSH Official ontzorgt jou volledig na de operatie! Onze nazorg hangt af van de behandeling die je ondergaat.

Wist je dat je je herstel bevordert als je al één week na de operatie met de behandelingen start?

Tijdens het intakegesprek bespreken we de juiste behandeling, lymfatische drainage massage voor jouw herstel en helpen we je met aanmeten van de juiste Faja, het medische compressiepak. GOSSH Official heeft een After-lipo arts in de clinic die jou kan adviseren bij vragen over het herstel. Het geeft vertrouwen als de juiste specialisten om jou heen staan!

Plan jouw intakegesprek bij GOSSH Official, de 1e specialistische BodySchulpting & Aftercare clinic in Eindhoven en omgeving.

Intakegesprek telefonisch of op locatie bij GOSSH Official € 50,-* 45 min *Als je voor pakket … kiest, verminderen wij de pakketprijs met de prijs van het intakegesprek.

In onze deskundige en luxueuze clinic staan we liefdevol voor je klaar,

Mariela en Laura



More articles

Faja Love
Dec 22, 2023